Monthly Archives: August 2020

Poeti Ali Sylaj lindi në një familje besimtare në vitin 1967, në fshatin Sheremet të komunës së Gjakovës. Që nga..


TREGIME URTESIE

Imam Bakiri i shkëlqyeshmi shigjetarë Ne jemi familje tek e cila është përsosur feja dhe është plotësuar mirësia, pikërisht siç..

Çfarë është Islami

Çfarë është Islami “ Po e cilësoj islamin siç nuk e ka cilësuar asnjëri para meje. Islami është përkushtim, përkushtimi..