MERJEMJA E SHENJTË (Ilahi)

Spread the love

Kjo ilahi e bukur arabe është përgatitur nga Instituti Al-Mahdi me seli në Londër, dhe i kushtohet Hazreti Merjemes, dhe lindjes së Hazret Isait (paqja qoftë mbi të). Tekstin e Ilahisë e ka përkthyer Ikballe Berisha Huduti. Ilahinë mund ta shihni duke klikuar KËTU.
There are 3 comments

Add yours
  1. Phone Tracker

    How to track the location of the other person’s phone without their knowledge? You will be able to track and monitor text messages, phone calls, location history and much more. Free Remote Tracking and Recording of Husband’s Phone Cell Phone Spy. Best Apps to Download for Free to Spy on Another Phone. https://www.xtmove.com/

  2. Rastrear teléfono

    La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino.


Post a new comment