1.4

Çfarë tha Pejgamberi s.a.a. për Hazreti Fatimen?

Spread the love

Pejgamberi Muhamed (paqja qoftë mbi të dhe familjen e tij) në lidhje me vajzën e tij, Hazreti Fatimen (paqja qoftë mbi të) ka thënë:

Fatimja është pjesë e imja, kush e hidhëron atë, më ka hidhëruar edhe mua”.

Kur të vijë Dita e Kiametit, nga brendia e Arshit do të dëgjohet një zë që thërret: O njerëz! Ulni kokat tuaja dhe drejtojeni shikimin tuaj nga Fatimja, bija e Muhammedit, derisa ta kalojë Urën e Siratit! Ajo, atëherë, në përcjellje të 70.000 shërbëtorëve me sy virgjërorë, do ta kalojë atë me shpejtësinë e rrufesë”.

Fatimja është pagëzuar Fatime sepse Allahu dhe ata që e duan i ka larguar nga zjarri”.

Gratë më të zgjedhura nga banorët e xhenetit janë: Hatixhja, Fatimja, Merjemja (nëna e hazret Isait a.s.) dhe Asija (gruaja e Faraonit)”.

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are 4 comments

Add yours
  1. Rastrear Celular

    Rastreador de celular – Aplicativo de rastreamento oculto que registra localização, SMS, áudio de chamadas, WhatsApp, Facebook, foto, câmera, atividade de internet. Melhor para controle dos pais e monitoramento de funcionários. Rastrear Telefone Celular Grátis – Programa de Monitoramento Online. https://www.xtmove.com/pt/

  2. Śledź telefon

    Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie.


Post a new comment