1.5

Pse Fatimja (paqja qoftë mbi të) u quajt me këtë emër?

Spread the love

Pejgamberi i Allahut, Muhamedi (paqja qoftë mbi të dhe familjen e tij) i kishte thënë Hazreti Aliut (paqja qoftë mbi të):

A e di përse Fatimja e ka marrë mu këtë emër?” Kur Aliu e pyeti për shkakun, Pejgamberi (paqja qoftë mbi të dhe familjen e tij) u përgjigj:

Pasi që ajo dhe ata që e duan janë të mbrojtur nga zjarri”.

Redaksia e revistës “Vlera”.

 
There are 4 comments

Add yours
  1. Szpiegowskie Telefonu

    Szpiegowskie telefonu – Ukryta aplikacja śledząca, która rejestruje lokalizację, SMS-y, dźwięk rozmów, WhatsApp, Facebook, zdjęcie, kamerę, aktywność w Internecie. Najlepsze do kontroli rodzicielskiej i monitorowania pracowników. Szpiegowskie Telefonu za Darmo – Oprogramowanie Monitorujące Online. https://www.xtmove.com/pl/


Post a new comment