Nata e Ramazanit 7

Veprimet e natës së shtatë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së shtatë të muajit të Ramazanit janë:

  • Falen katër rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Hamd (Fatihaja) dhe surja el-Kadr 13 herë.

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are 1,348 comments

Add yours
  1. Kennethbew

    [url=https://certifiedpharmacy.pro/#]reputable canadian mail order pharmacy[/url] canadian pharmacy world reviews