Dita e Ramazanit 7

Lutja e ditës së shtatë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së shtatë të muajit të Ramazanit është:

O Zot: Më ndihmo në agjërimin e Ramazanit, më ndihmo që të fal namazet në Ramazan, më largo prej gabimeve dhe mëkateve dhe më mbarëso në këtë muaj me dhikrin Tënd gjatë gjithë kohës së Ramazanit, o Mbarësues, o Orientues i të humburve, O Zot i Madh!

Redaksia e revistës “Vlera.
There are 183 comments

Add yours

Post a new comment