Ramazani dita 24

Lutja e ditës së 24-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 24-të të muajit të Ramazanit është:

“O Zot! Unë mbështetem tek Ti në këtë muaj për ato gjëra që Ti i pëlqen dhe mbështetem tek Ti për ato gjëra të cilat të zemërojnë dhe të lus në këtë muaj që të më mbarësosh me përuljen ndaj Teje dhe që të mos i kundërshtoj urdhrat e Tua, o Dhënës i pyetjeve, O Zot!”

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are 230 comments

Add yours

Post a new comment