27658033_2039206686318314_7235886458212692337_n

Profeti Muhamed(S.A.A.) ka thënë: “Pas meje përçarjet dhe mospajtimet do të mbulojnë si nata e errët…

Spread the love

Profeti Muhamed (paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe mbi familjen e tij!) ka thënë: “Pas meje përçarjet dhe mospajtimet do të mbulojnë si nata e errët. Në atë kohë njeriu gëdhihet besimtar dhe ngryset mohues. Ngryset besimtar dhe gëdhihet mohues. Njerëzit do ta shesin fenë e tyre me diçka të pakët prej dynjasë.” (Kenzul Ummal i El Muttekij Hindij, vëllimi 11, faqe 127)/SHOQATAFLLADI/
There are no comments

Add yours