16105658_355472458173073_3158620313328796178_n

AJETI PRË ÇILTËRSIN ( MASUMIN ) E FAMILJES SË PEJGAMBERIT – EHLI BEJTIT. Surja Ahzab, ajeti 33

Spread the love

AJETI PRË ÇILTËRSIN ( MASUMIN ) E FAMILJES SË PEJGAMBERIT – EHLI BEJTIT. Surja Ahzab, ajeti 33

………إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّـهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا

“Vërtet, Allahu vetëm dëshiron t’ju mbajë larg nga çdo lloj papastërtie. O ju, Ehlul Bejt, do t’ju pastroj tërësisht.”

Omer in Abu Salma thotë: “Kur u shpall ky ajet, Pejgamberi s. a.A. E kishte mbuluar Fatimen Aliun, Hasanin dhe Husejnin me pelerinën e vet dhe kishte thënë “O Zot! Kjo është familja ime (Ehli bejti). Mënjano çdo të metë nga ata dhe bëji të pastër e shembullorë.”
There are 62 comments

Add yours

Post a new comment