18010587_1464862080233010_7708683411313343198_n

DITET E FEMIJERISE SE PROFETIT MUHAMED S.A.V

Spread the love

DITET E FEMIJERISE SE PROFETIT MUHAMED S.A.V

Muhamedi s.a.v. u zhvillua më mirë dhe më shpejt se femijët tjerë. Ai ishte i shkathët dhe i zjuar. Ai nuk fliste gjuhën e thyer sikurse të tjerët, të gjithë habiteshin nga zhvillimi i shpejt i Muhamedit s.a.v. sa që Harithi, bashkëshorti i Halimes thoshte, sa fëmijë i zgjuar e plot begati, u bë dhuratë e pastertisë sonë.
There is 1 comment

Add yours
  1. Track phone

    Monitor phone from anywhere and see what’s happening on target phone. You will be able to monitor and store call logs, messages, social activities , images , videos, whatsapp and more. Real-time monitoring of phones, No technical knowledge is required, no root is required.


Post a new comment