18010596_1464880510231167_4667071469759918263_n

VDEKJA E NENES SE PEJGAMBERIT MUHAMED S.A.

Spread the love

VDEKJA E NENES SE PEJGAMBERIT MUHAMED S.A.

Pas ca kohësh, Halimja Muhamedin ia dorëzoi Amines, nënës së vet. Muhamedi s.a.v. ishte gjashtë vjeçar kur me nënën e tij u nis për në Medinë. Ata shkuan që t,i viyitonin t afrmit e tyre dhe njrit t,ia bjn edhe nj vizit varrit tè Abdullahut, babait të Muhamedit s.a.v. ndërsa gjatë kthimit Aminja sëmuret dhe më vonë vdes. Muhamedi që u lind jetim, tash e humbi edhe nënën.
There are no comments

Add yours