18425059_1494167003969184_1796876297938663582_n

Burri duhet të tregojë respekt ndaj gruas në tri gjëra…

Spread the love

Burri duhet të tregojë respekt ndaj gruas në tri gjëra:

Të sigurojë harmoninë duke pasur për qëllim përfitimin e dashurisë dhe afrisë së saj; të sillet bukur ndaj saj; të tregohet i bukur para syve të saj dhe ta sigurojë rehatinë e saj duke pasur për qëllim përfitimin e zemrës së saj.
There are no comments

Add yours