28168038_2043116809260635_136016554477972958_n

Fatime Zahraja, e bija e profetit është gruaja më e lartë ndër të gjitha gratë në çdo kohë dhe në çdo vend.

Spread the love

Fatime Zahraja, e bija e profetit Muhamed (paqja dhe bekimet e Allahut qofshinmbi të dhe mbi familjen e tij!) është gruaja më e lartë ndër të gjitha gratë në çdo kohë dhe në çdo vend.

Ajo është zonja e gave të botëve. Është e tillë jo se është vajza e profetit Muhamed por sepse ajo me besimin e saj, me adhurimin e saj, me moralin e saj, me devotshëmrinë e saj, me sjelljet e saj e meritoi këtë pozitë të lartë.

Ajo ishte vajzë e përkryer, nënë e rrallë dhe bashkëshorte besnike.
Duhet që të gjitha gratë ta marrin shembull këtë zonjë të lartë./shoqataflladi/
There are no comments

Add yours