Haxhi – Udhëtimi shpirtëror (pjesa e shtatë)

Spread the love

Allahu i Madhëruar në Kuranin Fisnik thotë:

O ju që besuat, mos hyni në shtëpitë e Pejgamberit ndryshe vetëm se nëse ju lejohet…”. (Surja el-Ahzab, ajeti 53)

Ky dokumentar i përkthyer në gjuhën shqipe paraqet dhjetë pjesë se si kryhet rituali i Haxhit, dhe çdo pjesë e tij ka 20 deri 30 minuta, dhe përveç historikut të Haxhillëkut tregon se si kryhet në detaje.

Pjesa e shtatë e këtij dokumentari zgjat 25 minuta e 10 sekonda dhe paraqet: xhaminë e Profetit (paqja qoftë mbi të dhe familjen e tij), dhomat e jashtme të xhamisë, trembëdhjetë zgjerimet e xhamisë përgjatë shekujve, sistemi i kondicionimit në xhami, sistemi i ujit për pirje dhe larje në xhami, trupi i Profetit (paqja qoftë mbi të dhe familjen e tij) dhe përpjekjet për ta vjedhur atë, etj. Shikim të këndshëm!

Për të vazhduar shikimin e pjesës së shtatë të këtij dokumentari klikoni këtu.
There are 189 comments

Add yours
  1. Davidempab

    canada prescription [url=https://pharmnoprescription.icu/#]canadian prescription drugstore reviews[/url] pharmacy with no prescription

  2. ManuelBat

    best online pharmacies in mexico [url=http://mexicanpharmacy1st.com/#]mexican online pharmacies prescription drugs[/url] reputable mexican pharmacies online


Post a new comment