Ramazani dita 18

Lutja e ditës së 18-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 18-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më zgjo në të mirat e syfyrit të Ramazanit dhe ndriçoje zemrën time me ndriçimin e dritave të Ramazanit. Bëji organet e trupit tim ndjekës të dritave të Ramazanit, për hir të dritës Tënde, o Ndriçues i zemrave të kuptueshme. O Zot!

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours