Ramazani nata 18

Veprimet e natës së 18-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 18-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen katër rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe 25 herë surja el-Keuther (Inna eatajna kel-keuther).

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours