Ramazani dita 22

Lutja e ditës së 22-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 22-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! M’i hap dyert e dobive të Ramazanit dhe m’i zbrit begatitë e Tua në muajin Ramazan. Më mbarëso që të punoj punë të pëlqyeshme tek Ti në muajin Ramazan dhe më bëj të banoj në parajsën Tënde. O Përgjegjës i lutjeve të të paaftëve. O Zot!

Redaksia e revistës ”Vlera”.
There are no comments

Add yours