Ramazani dita 23

Lutja e ditës së 23-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 23-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më pastro prej mëkateve në muajin Ramazan dhe më pastro prej të këqijave. Provoje zemrën time me mbështetjen tek Ti, o Pakësues i mëkateve, o Zot!

Redaksia e revistës ”Vlera”.
There are no comments

Add yours