Ramazani dita 8

Lutja e ditës së tetë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së tetë të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Mbille tek unë mëshirën ndaj jetimëve në këtë muaj dhe shumëfishoje furnizimin e të uriturve, përhapjen e paqes dhe shoqërimin e bamirësve, për hir të pafundësisë Tënde, o Strehues i të strehuarve, o Zot i Madh!

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours