Ramazani nata 8

Veprimet e natës së tetë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së tetë të muajit të Ramazanit janë:

  • Falen dy rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe surja el-Ihlas 10 herë (në çdo rekat lexohet nga 5 herë).
  • Mbas namazit thuhet njëmijë (1000) herë SubhanAllah (I Lartësuar je o Allah).

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours