4.1

Mëkatet që i zvogëlojnë mjetet për jetesë dhe të ardhurat

Spread the love

Mëkatet që i zvogëlojnë mjetet për jetesë dhe të ardhurat

Disa nga mëkatet që i zvogëlojnë mjetet për jetesë dhe të ardhurat (riskun, furnizimin) janë:

• Të treguarit të tjerëve për skamjen personale;

• Të fjeturit gjatë perëndimit të diellit dhe gjatë kohës së namazit të mëngjesit;

• Injorimi i dhuratave të Allahut dhe ankimi kundër Allahut.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 26, maj/qershor 2018, fq. 23)
There are no comments

Add yours