1.1

Mëkatet që shkaktojnë humbjen e dashamirësisë së Allahut

Spread the love

Mëkatet që shkaktojnë humbjen e dashamirësisë së Allahut

Disa nga mëkatet që shkaktojnë humbjen e dashamirësisë së Allahut janë:

• Të qenët i padrejtë ndaj njerëzve;

• Të qenët i pamatur dhe i pakujdesshëm ndaj të tjerëve;

• Injorimi, nënçmimi dhe mos falënderimi për dhuratat e Allahut.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 26, maj/qershor 2018, fq. 23)
There are no comments

Add yours