1.2

Mëkatet që sjellin fatkeqësi

Spread the love

Mëkatet që sjellin fatkeqësi

Disa nga mëkatet që sjellin fatkeqësi janë:

• Të mosvështruarit e atyre që thërrasin për ndihmë

• Të mos ndihmuarit e atyre që janë nën përkujdesje

• Të mos turbulluarit dhe të mos kundërshtuarit ndaj së keqes dhe mosstimulimi i bërjes së veprave të mira

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 26, maj/qershor 2018, fq. 23)
There are no comments

Add yours