3.1

Mëkatet që të bëjnë të mposhtesh nga armiku

Spread the love

Mëkatet që të bëjnë të mposhtesh nga armiku

Disa nga mëkatet që të bëjnë që të mposhtesh nga armiku janë:

• Kacafytja, fjalosja dhe kundërshtimi në masë;

• Bërja e mëkateve haptas;

• Konsiderimi i së lejuarës si e ndaluar;

• Kundërvënia ndaj dijetarëve dhe fetarëve;

• Bashkëpunimi me ata që bëjnë mëkate dhe të këqija dhe të ndihmuarit e tyre.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 26, maj/qershor 2018, fq. 23)
There are no comments

Add yours