Jacinda Ardern

Në përkujtim të sulmit në Zelandën e Re (Video)

Spread the love

Kjo video është xhiruar më 22 mars 2019, ditë e premte, në Zelandën e Re, një javë pas sulmit në dy xhami muslimane në qytetin Christchurch, ku gjetën vdekjen mbi pesëdhjetë persona. Pamjet janë mallëngjyese ku dhjetra mijëra gra e burra njuzelandezë morën pjesë në lutjen e së premtes (xhumasë), ku gjithashtu ishte shpallur si dita kombëtare e mbulesës (hixhabit) dhe gratë jomuslimane ishin solidarizuar me gratë muslimane. Zoti i mëshiroftë viktimat e këtij sulmi terrorist dhe barbar.
_______________
Fotoja në ballinë është huazuar nga ku sajt, ku paraqitet kryeministrja e Zelandës së Re, znj. Jacinda Ardern, e mbuluar me shami muslimane për solidarizim.
There are 9 comments

Add yours

Post a new comment