Ramazani nata 16

Veprimet e natës së 16-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 16-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen 12 rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe 12 herë surja et-Tekathur (El-hakumut-tekathur).

Redaksia e revistës “Vlera“.

 
There are no comments

Add yours