Ramazani nata 25

Veprimet e natës së 25-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 25-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen 8 rekate.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe 10 herë surja el-Ihlas (Kul huvallahu ehad).

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours