Ramazani nata 10

Veprimet e natës së dhjetë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e ditës së dhjetë të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen 20 rekate namaz.
  • Në çdo rekat lexohet surja el-Fatiha dhe surja el-Ihlas 30 (tridhjetë) herë.

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours