18342329_1485392354846649_3978718287983834359_n

A nuk të gjeti Ai ty jetim dhe të dhuroi strehim e kujdesje?

Spread the love

A nuk të gjeti Ai ty të pavetëdijshëm dhe të udhëzoi?

Dhe a nuk a nuk të gjeti Ai ty në nevojë dhe të bëri të pasur?
#Kuran, 93: 6 – 8. #Shpërndaje!
There are no comments

Add yours