18198433_1482596188459599_3356826555541571179_n

Në Irak, ata që shesin libra i lëne në rrugë… Ja pse…

Spread the love

Ne Irak, ata qe shesin libra i lene ne rruge librat pa shqetesim, pasi mendoj se ata qe lexojne nuk vjedhin dhe ata qe vjedhin nuk dine te lexojne!
There are no comments

Add yours