1.9

Ç’thotë orientalisti britanez në lidhje me Imam Aliun?

Spread the love

Simon Ockley (orientalist britanez dhe profesor i gjuhës arabe në Universitetin e Kembrixhit, 1678-1720) për Imam Aliu ndër të tjera tha:

Një gjë e veçantë që meriton të vihet në pah është se e ëma e lindi në Qabe, brenda vetë tempullit të shenjtë; çka si ka ndodhur kurrë asnjë tjetri”.

(Redaksia e revistës “Vlera”, nr. 12, tetor 2014, fq. 38)
There are no comments

Add yours