1.60

EMRAT E HAZRETI FATIMES (A.S.)

Spread the love

Hazreti Fatimja (paqja qoftë mbi të) është e njohur me dhjetë emrat e saj të meritueshëm, siç janë:

FATIME – e mbrojtur nga zjarri,

SIDDIKA – e sinqertë,

BETULA – e pastër,

ZAHIRA – ndriçuese,

MUBAREKA – e bekuar,

TAHIRA – e pastër,

ZEKIJA – e urtë,

MUKADESA – person i cili i drejton melekët,

ZEHRA – shumë e bukur, dhe

RADIJETULMERDIJA – ajo që është e shpërblyer dhe e kënaqur nga kjo.

Redaksia e revistë “Vlera”.
There are no comments

Add yours