17457445_1430495927002959_743731842662613895_n

EMRI FATIME

Spread the love

Pejgamberi i Allahut i kishte thënë Aliut a.s.: “A e di përse Fatimja e ka marrë mu këtë emër?” Kur Aliu e pyeti për shkakun, Pejgamberi s. a.a. u përgjigj: “Pasi që ajo dhe ata që e duan janë të mbrojtur nga zjarri.”
Hazreti Fatimetuz-Zehra është e njohur me dhjetë emrat e saj të meritueshëm, siç janë:
FATIME-e mbrojtur nga zjarri… Shiko më shumë
There is 1 comment

Add yours

Post a new comment