17362451_1430498030336082_1691415293821457944_n

FËMIJËRIA E FATIMES

Spread the love

FËMIJËRIA E FATIMES

Kur ishte ende vajzë dhjetëvjeçare, ajo shkonte kudo nëpër Meke me Pejgamberin e Islamit, babanë e saj. Askush nuk priste që një vajzë t’i shkonte përkrah në një situatë të atillë sociale, politike dhe ideologjike. Por Fatimja e ndiente veten përgjegjëse për fatin e Revolucionit Islamik, megjithëse, për nga mosha, ajo nuk mbarte përgjegjësi. Kështu ajo ishte pjesëmarrëse në çd… Shiko më shumë
There are no comments

Add yours