28116992_2127953840765857_1477968122_n

Hixhabi/ Mbulesa islame nuk i shtyp femrat.

Spread the love

Hixhabi/ Mbulesa islame nuk i shtyp femrat. Ajo është një simbol i lirisë dhe zgjedhjes. U jep femrave respekt dhe besim e nuk i bën të shihen, të duken si objekt sexual.
#E_dua_mbulesen_time!
There are no comments

Add yours