couple-mignon-reve-hob-Favim.com-3738983

I dashur, vëlla, kjo këshillë është për ty…

Spread the love

I dashur, vëlla, kjo këshillë është për ty…

Befasoje gruan tënde me një lule, o me një hixhab të ri e të bukur.

Bëje një filxhan kafe o çaj për të dhe për ty e ulu aty pranë saj, dhe kaloni ca çaste bashkë.

Dhe, mos harro t’i thuash të dua… t’ja japësh një puthje në ballë… …dhe t’ia shtrengosh dorën.

Bëje këtë për hirëZotit!
There are no comments

Add yours