Dita e Ramazanit 13

Lutja e ditës së 13-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 13-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më pastro në këtë muaj prej ndyrësive dhe më bëj të durueshëm ndaj detyrave dhe obligimeve të të tjerëve. Më mbarëso në këtë muaj duke u mbështetur tek Ti dhe duke u shoqëruar me të mirët me mbrojtjen Tënde, o Drita e syve të të mjerëve, o Zot i madh!

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours