Nata e Ramazanit 313

Veprimet e natës së 13-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 13-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen katër rekate namaz.
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe njëzet herë surja el-Ihlas (Kulhuvallahi).

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are no comments

Add yours