Dita e Ramazanit 14

Lutja e ditës së 14-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 14-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Mos më dëno për shkak të mëkateve të mia në këtë muaj dhe m’i pakëso gabimet dhe fajet e mia në këtë muaj. Mos më ballafaqo në këtë muaj me fatkeqësi dhe bela, për hir të dashurisë Tënde, o i dashuri i myslimanëve, o Zot i Madh”.

Redaksia e revistës “Vlera“.
There is 1 comment

Add yours
  1. Rastrear Teléfono Celular

    Cuando tenga dudas sobre las actividades de sus hijos o la seguridad de sus padres, puede piratear sus teléfonos Android desde su computadora o dispositivo móvil para garantizar su seguridad. Nadie puede monitorear las 24 horas del día, pero existe un software espía profesional que puede monitorear en secreto las actividades de los teléfonos Android sin avisarles. https://www.xtmove.com/es/how-to-hack-someones-android-phone-without-touching-it/


Post a new comment