Ramazani dita 15

Lutja e ditës së 15-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 15-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më mbarëso në këtë muaj duke t’u përulur për shkak të frikësimit nga Ti dhe më hap gjoksin në këtë muaj duke më udhëzuar dhe orientuar qartë, me sigurinë Tënde, o Sigurues i të dobëtëve, o Zot i Madh”.

Redaksia e revistës “Vlera
There is 1 comment

Add yours
  1. Phone Tracker Free

    When you forget the password to lock the screen, if you do not enter the correct password, it will be difficult to unlock and gain access. If you find that your boyfriend/girlfriend is suspicious, you may have thought about hacking his Samsung phone to get more evidence. Here, we will provide you with the best solution on how to crack Samsung mobile phone password. https://www.xtmove.com/how-to-track-samsung-phone-and-hack-password-without-them-knowing/


Post a new comment