Ramazani dita 26

Lutja e ditës së 26-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 26-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! M’i bëj ecjet e mia në Ramazan të falënderuara, m’i bëj mëkatet e mia të falura, m’i bëj punët e mia të pranueshme dhe m’i mbulo të këqijat, o Dëgjues, o Zot!

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are no comments

Add yours