Ramazani nata 26

Veprimet e natës së 26-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 26-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen 8 rekate namaz.
  • Lexohet një herë surja el-Fatiha dhe 100 herë surja el-Ihlas (Kul huvallahu ehad).

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are no comments

Add yours