Ramazani dita 27

Lutja e ditës së 27-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 27-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më begato me të mirat e natës së Kadrit, shndërroji çështjet e jetës sime nga të vështira në të lehta, m’i prano lutjet e mia dhe zhduki mëkatet e mia, o Mëshirues i adhuruesve të Tu të sinqertë, o Zot!

Redaksia e revistës “Vlera”.