Ramazani dita 28

Lutja e ditës së 28-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 28-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Zmadhoji fatet e mia gjatë faljes së nafileve (namazeve vullnetare), më beko në këtë muaj më bujarinë Tënde duke iu përgjigjur lutjeve të mia dhe m’i afro në këtë muaj mjetet e mbërritjes tek Ti, o Zot!

Redaksia e revistës “Vlera”.