Ramazani dita 29

Lutja e ditës së 29-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së 29-të të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Më mbulo me mirësinë Tënde në këtë muaj, më dhuro në këtë muaj mbarësi dhe mbrojtje dhe pastroje zemërimin tim prej akuzimeve dëmtuese, o Mëshirëbërës ndaj adhuruesve të Tu besimtarë, o Zot!

Redaksia e revistës “Vlera”.