Ramazani nata 29

Veprimet e natës së 29-të të muajit të Ramazanit

Spread the love

Veprimet e natës së 29-të të muajit të Ramazanit janë:

  • Në këtë natë falen 2 rekate namaz
  • Lexohet surja el-Fatiha dhe 20 herë surja el-Ihlas (Kulhuvallahi).

Redaksia e revistës “Vlera”.