Ramazani dita 6

Lutja e ditës së gjashtë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së gjashtë të muajit të Ramazanit është:

O Zot! Mos më poshtëro në këtë muaj dhe mos më dëno me kamxhikët e hakmarrjes Tënde. Më largo prej zemërimeve të Tua, për hir të dhënies Tënde të shijshme, o Plotësues i dëshirave të dëshirueseve, o Zot i Madh!

Redaksia e revistës “Vlera.
There are no comments

Add yours