Ramazani dita 9

Lutja e ditës së nëntë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së nëntë të muajit të Ramazanit është:

Lutja

O Zot! Më cakto mua një pjesë të Mëshirës Tënde në këtë muaj. Më oriento me argumentet e Tua të ndershme dhe më tërhiq mua në dashurinë Tënde. O i Dashur, për hak të Dashurive të Tua. O Shpresa e mallëngjyesve të Tu, O Zot i Madh!

Redaksia e revistës “Vlera“.
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment