Dita e Ramazanit 5

Lutja e ditës së pestë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së pestë të muajit të Ramazanit është kjo:

O Zot! Më bëj në këtë muaj prej të penduarave; dhe më bëj prej adhuruesve të Tu të pëlqyeshëm; dhe më bëj në këtë muaj prej evliave të Tu të afrueshëm tek Ti, me Mëshirën Tënde O Mëshirues, O Mëshirëbërës, O Zot i Madh!

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are 14 comments

Add yours

Post a new comment