Ramazani dita 3

Lutja e ditës së tretë të muajit të Ramazanit

Spread the love

Lutja e ditës së tretë të muajit të Ramazanit është kjo:

O Zot! Më dhuro në këtë muaj mendim dhe paralajmërim; dhe më largo prej marrëzive dhe moskuptimit; dhe më cakto pjesë prej të mirave të Tua, të cilat i zbrite në këtë muaj, me Bujarinë Tënde, O Dhënës, O Bujar, O Zot i Madh“.

Redaksia e revistës “Vlera”.
There are 2 comments

Add yours

Post a new comment